Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 25 czerwca 2018. Imieniny: Łucji, Witolda, Wilhelma
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • Pęczek młodych buraczków,
  • oliwa,
  • cytryna,
  • sól
Przepis:

Zagotować wodę, wrzucić buraki w łupinach i gotować 5 min., po czym wyjąć z wrzątku, zalać zimną wodą, włożyć po raz drugi do wrzątku i gotować do 40 min. Posolić, odlać, ostudzić i obrać. Krajać na plasterki, ułożyć w salaterce, polać oliwą i skropić sokiem z cytryny.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl