Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 kwietnia 2018. Imieniny: Agnieszki, Amalii, Czecha
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1/4 główki niedużej kapusty pekińskiej
  • 10 suszonych fig
  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 1/3 puszki kukurydzy konserwowej
  • garść kiełków sojowych
  • 20 kostek marynowanego w oliwie i ziołach białego sera (lub fety)
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki gęstej śmietany
  • sól
  • pieprz mielony
Przepis:

Kapustę drobno usiekać. Figi zalać wrzątkiem, zostawić na 10 minut, odcedzić, pokroić w paseczki. Ser wyjąć z zalewy. Pomidorki przekroić na ćwiartki. Wszystkie składniki połączyć. Dodać majonez i śmietanę. Doprawić solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl