![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 lutego 2019. Imieniny: Małgorzaty, Marty, Nikifora
|
Szukaj:
|
kategoria: wieprzowina średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Schab po zalipiańsku 30 min![]()
Przepis: Wyciąć ze schabu kość, schab obrumienić na rozgrzanym w szybkowarzesmalcu, oprószyć pieprzem, solą i szałwią, obłożyć pokrojoną wtalarki cebulą. Włożyć rodzynki, wlać wodę i wino. Zamknąć szybkowari ogrzewać 0 minut od momentu przekroczenia progu ciśnieniawewnętrznego. Upieczony schab posypać posiekanymi drobno orzechami.Sos, jeśli trzeba, doprawić solą i pieprzem. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |