Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 stycznia 2018. Imieniny: Fernandy, Jana, Rajmundy
średnia ocena: 4.00

    Składniki:

  • śledzie 6 płatów
  • śmietana 200 ml
  • sól
  • pieprz
  • koperek 1 pęczek
  • cebulka
Przepis:

Śledzie kroimy w mniejsze kawałki.
Do śmietany dodajemy sól, pieprz, koperek pokrojony i mieszamy.
Następnie cebulkę obieramy i kroimy, dodajemy do śledzia. Zalewamy przygotowaną śmietaną.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~Krysia2013-01-17 15:09
bardzo dobre i łatwe w przyrządzeniu polecam
~kalinowski2010-11-20 13:46
Sol nie jest potrzebna do smietany. Sledzie sa wystarczajaco slone, nawet jak uzywamy gotowe platy.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl