Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 października 2018. Imieniny: Edwarda, Marleny, Seweryna
kategoria: przetwory
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • śliwki węgierki
  • cukier
Przepis:

Śliwki umyć i usunąć pestki. Układać ściśle w słoikach. Do każdego pół litrowego słoika wsypać na wierzch 2 łyżki cukru. Zamknąć dobrze słoiki. Pasteryzować przez 20 minut.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~krzysiek2010-09-11 20:07
po pasteryzacji te śliwki będą się nadawały co najwyżej do zjedzenia a nie na placek

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl