![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 kwietnia 2018. Imieniny: Łukasza, Kai, Nastazji
|
Szukaj:
|
kategoria: sosy średnia ocena: 5.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos louisiana![]()
Przepis: Paprykę umyć, oczyścić z nasion, drobno posiekać. Obraną cebulę również posiekać, włożyć do wrzącej wody (1/2 szklanki) z dodatkiem kostki rosołowej i gotować pod przykryciem 5 min. Ostudzic, zmiksować z dodatkiem przecieru pomidorowego i obranego, pokrajanego czosnku oraz naci pietruszki. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać na gorąco do potraw z ryb gotowanych i pieczonych. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
~buru2011-10-12 16:56 Kompletna glupota :) Sos louisiana robi sie z czerwonej papryczki chilli a nie z zielonej slodkiej ; > |
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl |