Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 października 2018. Imieniny: Ambrożego, Florentyny, Gawła
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: megunia
    Składniki:

  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • 2 łyżki ketchupu
  • 1 szklanka wody
  • bazylia, sól, pieprz
  • mąka
Przepis:

Do garnka wlać wodę, przecier i ketchup. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku - solą, pieprzem i bazylią. Wszystko pogotować chwilkę na niewielkim ogniu. Sos zagęścić odrobiną wody z mąką. Podawać np. do gołąbków.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~rita2007-10-24 19:30
bardzo dobre i latwe do zrobienia

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl