Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 lipca 2018. Imieniny: Alfreny, Rufina, Wincentego
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • szprot 300 dag
  • ketchup 200 ml
  • oliwa 5 łyżek
  • pieprz
  • sól
Przepis:

Szproty oczyszczamy ze środka, układamy w miseczce.
Następnie z ketchupu, oliwy, soli i pieprzu robimy sos.
Polewamy szproty. Można dodatkowo dodać ziarenka gorczycy.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl