Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 stycznia 2018. Imieniny: Felicji, Roberta, Sławy
kategoria: sosy
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • dynia 1/2 kg
  • koperek 1 pęczek
  • cukier 3 łyżki
  • kostka bulionowa 1 szt
  • masło 3 łyżki
Przepis:

Dynię obieramy, kroimy, zalewamy dwiema szklankami wrzącej wody.
Dodajemy cukier, kostkę bulionu i gotujemy do miękkości.
Sypiemy mąkę, zagotowujemy. Dodajemy masło.
Na koniec posypujemy koperkiem i gotowe.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl