Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 stycznia 2018. Imieniny: Fabioli, Miły, Sebastiana
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Bozenka16
    Składniki:

  • 1/2 główki małej białej kapusty
  • 1 duża marchew
  • 1 duża cebula
  • 1 łyżka koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
  • cukier
  • pieprz
  • ocet
Przepis:

Kapustę poszatkować i lekko osolić, pozostawiając na około 20 min aż zmięknie.
W międzyczasie obrać i zetrzeć na dużych oczkach marchewkę, drobno pokroić cebulkę.
Do miękkiej kapusty dodać przygotowane wcześniej warzywa, przyprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem.
Wymieszać z majonezem bezpośrednio przed podaniem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
Bozenka162010-02-10 13:22
każdy robi tak jak lubi
~bolek2010-02-08 20:35
przepis nie jest dobry bo bez jablka

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl