Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 października 2018. Imieniny: Michaliny, Michała, Piotra
kategoria: wieprzowina
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 20 dag gotowanej szynki
  • 30 dag groszku świeżego (konserwowego)
  • sól
  • cukier
  • 1,5 szklanki sosu beszamelowego
  • łyżka tartej bułki
Przepis:

Ugotować groszek w osolonej i osłodzonej wodzie. Pokrajaną szynkę i groszek wymieszać z połową sosu beszamelowego. Napełnić muszelki, polać resztą sosu, posypać tartą bułką. Zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku. Podawać na półmisku wyłożonym serwetką.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl