Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 25 czerwca 2018. Imieniny: Łucji, Witolda, Wilhelma
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Termar
    Składniki:

  • cukierki krówki, irysy, toffi - 1/2 kg
  • margaryna - 1 kostka
  • ryż preparowany - 2 torebki
  • kakao
Przepis:

Krówki i margarynę rozpuścić na wolnym ogniu, dodać ryż i kakao, wymieszać.
Łyżką formować gorącą masę w szyszki. Układać na pergaminie. Ostudzić. Po ostudzeniu nadają się do spożycia. Wystudzić.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl