Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 września 2018. Imieniny: Dory, Gerarda, Maryny
kategoria: zupy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 30 dkg pieczarek
  • 40 dkg mięsa mielonego drobiowego
  • olej
  • 20 dkg serka topionego pieczarkowego
  • sól do smaku
  • 1/2 woreczka ugotowanego ryżu
Przepis:

Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju, dodać mięso mielone i dalej podsmażać ok. 10 minut. Przełożyć całość do garnka i wlać ok. 2 litra wody.
Gotować, dodać serki, odrobinę soli i ryż. Całość zagotować. Podawać ciepłe i szybko zjadać.

Robię tę zupę gdy nie mam gotowego obiadu dla dzieci, po przyjściu do domu ze szkoły.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~ala2010-02-18 18:43
bardzo dobra zupa coś nowego w smaku

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl