Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 listopada 2018. Imieniny: Edmunda, Marii, Marka
kategoria: zupy
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 duży świeży ogórek lub 2 małe
  • jogurt naturalny
  • ząbek czosnku
  • kostka bulionu rozpuszczona w 1l wody oligoceńskiej
  • sok z połowy cytryny
  • otarta skórka cytrynowa
  • zioła (np. koper, szczypiorek, 2 listki mięty)
Przepis:

Ogórek dokładnie umyć, pokroić w kostkę i zmiksować z bulionem, czosnkiem i jogurtem.
Przyprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny, startą skórką, pokrojonymi drobno ziołami i ochłodzić.
źródło przepisu: Kuchnia Roślinna
przepis dodany przez: Termar

Zobacz wszystkie przepisy tego użytkownika »
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
czekoladka1452008-11-27 11:24
Ciekawe-trzeba spróbować- na początek dam 4.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © SprawdzonePrzepisy.pl